Alisa de Vries
Alisa de Vries
Elaine Steenstra
Elaine Steenstra

Wie zijn wij?

Steenstra & de Vries, diëtetiek

Elaine Steenstra en Alisa de Vries zijn in 2011 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam en hebben daarbij hun Bachelor of Health diploma behaald.

De afgelopen drie jaar hebben zij nauw samengewerkt en veel ervaring opgedaan in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. De patiëntgerichtheid en persoonlijke aanpak die zij beide erg belangrijk vinden hebben zij nu gebundeld met de oprichting van hun eigen praktijk Steenstra & de Vries, diëtetiek.

Steensta & de Vries : ‘’De zorg is aan veranderingen onderhevig, wegens de vele bezuinigingen wordt de opnameduur steeds korter en worden er meer patiënten (terug)verwezen naar de eerste lijn. Met onze praktijk willen wij klaar staan voor deze patiënten en hen kwalitatief goede zorg bieden’’.

Steenstra & de Vries zijn gespecialiseerd in Bariatrische chirurgie, Longziekten,(morbide)obesitas, ondervoeding en oncologie.

Per 1 oktober 2014 vestigt de praktijk Steenstra & de Vries diëtetiek zich op de Brouwersgracht 641 en per 1 januari 2015 is de praktijk ook gevestigd op de Rietwijkerstraat 8HS te Amsterdam.

  • Wij zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici
  • Wij zijn aangesloten bij Dietistencoöperatie Nederland
  • Wij zijn aangesloten bij de ROHA Zorggroep Amsterdam